Cover Letter Teacher Christian School Cover Letter Teacher Community College Cover Letter Teacher Candidate Cover Letter Teacher Cv Cover Letter Computer Teacher Cover Letter Chinese Teacher Cover Letter Teacher Doc Cover Letter Dance Teacher Cover Letter Daycare Teacher Cover Letter Drama Teacher Teacher Cover Letter To District Cover Letter Teacher Experienced Cover Letter Teacher Esl Cover Letter Teacher English Cover Letter Teacher Entry Level Cover Letter Teacher Email Cover Letter For Teacher Cover Letter For Teacher Assistant Cover Letter For Teacher Resume Cover Letter For Teacher With No Experience Cover Letter Teacher General Cover Letter Graduate Teacher Cover Letter German Teacher Cover Letter Gym Teacher Cover Letter Gifted Teacher Cover Letter Geography Teacher Cover Letter Teacher Recent Graduate Cover Letter Teacher High School Cover Letter History Teacher Cover Letter Head Teacher Cover Letter Health Teacher Cover Letter Help Teacher Cover Letter Teacher International School Cover Letter Teacher Ireland Cover Letter Teacher Internship Cover Letter International Teacher Cover Letter Inexperienced Teacher Cover Letter Infant Teacher Cover Letter Intervention Teacher Cover Letter For Teacher Interview Cover Letter Japanese Teacher Cover Letter English Teacher Japan Cover Letter Teacher Kindergarten Cover Letter Pre K Teacher Teacher Cover Letter Key Words Cover Letter For English Teacher In Korea Cover Letter Teacher Librarian Cover Letter Teacher Language Cover Letter Literacy Teacher Cover Letter Lead Teacher Cover Letter Literature Teacher Cover Letter Foreign Language Teacher Cover Letter English Language Teacher Cover Letter Teacher Middle School Cover Letter Music Teacher Cover Letter Montessori Teacher Cover Letter Mfl Teacher Cover Letter Music Teacher Uk Cover Letter For Teacher Mentor Cover Letter Teacher No Experience Cover Letter Teacher Nz Cover Letter New Teacher Cover Letter Nursery Teacher Cover Letter Nqt Teacher Cover Letter Novice Teacher Cover Letter Nyc Teacher Cover Letter Teacher Ontario Cover Letter Teacher Of English Cover Letter Teacher On Call Cover Letter Of Teacher Cover Letter Occasional Teacher Cover Letter Of Teacher Resume Cover Letter Teacher Position Cover Letter Teacher Private School Cover Letter Teacher Primary Cover Letter Teacher Physical Education Cover Letter Piano Teacher Cover Letter Teacher Relocation Cover Letter Reading Teacher Cover Letter Relief Teacher Cover Letter Reading Teacher Position Cover Letter Religion Teacher Cover Letter Teacher Training Cover Letter Teacher Trainer Cover Letter Teacher Transfer Cover Letter Teacher Tes Cover Letter Teacher Technology Cover Letter Tefl Teacher Cover Letter Teacher Uk Cover Letter Teacher University Cover Letter Teacher Usa Cover Letter Unqualified Teacher Cover Letter Teacher Application Uk Cover Letter Volunteer Teacher Cover Letter Violin Teacher Cover Letter Voice Teacher Cover Letter Volunteer Teacher Assistant Cover Letter For Teacher Vacancy Cover Letter For Vocational Teacher Cover Letter For Veteran Teacher Cover Letter Visual Arts Teacher Virtual Teacher Cover Letter Cover Letter Teacher With Experience Cover Letter Teacher With No Experience Cover Letter For Teacher With Little Experience Cover Letter For Substitute Teacher With No Experience Cover Letter For English Teacher Without Experience Cover Letter Yoga Teacher Cover Letter Early Years Teacher Teacher Cover Letter One Year Experience Cover Letter Unknown Person Address Writing Cover Letter Unknown Person Cover Letter Salutation Unknown Person Resume Cover Letter To Unknown Person Cover Letter To An Unknown Person Sending A Cover Letter To Unknown Person Addressing A Cover Letter To An Unknown Person Cover Letter Unknown Contact Person Engineering Cover Letter Unknown Person Cover Letter For Unknown Person Writing Cover Letter For Unknown Person Cover Letter Greeting Unknown Person How To Address Cover Letter Unknown Person How To Write Cover Letter To Unknown Person Cover Letter When Person Is Unknown Cover Letter If Person Is Unknown Addressing Unknown Person In Cover Letter Unknown Person On Cover Letter Cover Letter Unknown Salutation Cover Letter Unknown Sender Sending Cover Letter Unknown Person Cover Letter To Unknown Person Cover Letter To Unknown Person 2012 Cover Letter To Unknown Person Address Cover Letter To Unknown Hr Person Cover Letter With Unknown Person Addressing Cover Letter When Person Unknown Cover Letter Uscis Cover Letter Uscis Application Cover Letter Usc Law Cover Letter For Uscis Officer Cover Letter For Uscis Rfe Writing A Cover Letter Usc Usc Appeal Cover Letter Usc Cover Letter Booklet Cover Letter Usc Career Center Usc Cover Letter Help Usc Marshall Cover Letter Usc Letter Of Recommendation Cover Sheet Usc Cover Letter Resume Usc Transcript Cover Letter Usc Viterbi Cover Letter Usc Cover Letter Writing Cover Letter University Position Cover Letter University Of Richmond Cover Letter University Application Cover Letter University Of Texas Cover Letter For University Cover Letter For University Admission Cover Letter For University Teaching Position Cover Letter For University Students Cover Letter University Administration Cover Letter University Administrative Assistant Cover Letter University Admissions Office Cover Letter University Advisor Cover Letter University Academic Cover Letter University Applying Cover Letter Brown University Cover Letter Boston University Cover Letter Binghamton University Cover Letter Brock University Cover Letter Bentley University Cover Letter Bristol University Cover Letter Bryant University Cover Letter Bournemouth University Cover Letter University Of Bath Cover Letter University Career Center Cover Letter Columbia University Cover Letter Cornell University Cover Letter Cambridge University Cover Letter Colgate University Cover Letter Concordia University Cover Letter Clemson University Cover Letter City University Cover Letter Cardiff University Cover Letter University Department Cover Letter University Director Cover Letter Duke University Cover Letter Deakin University Cover Letter Dalhousie University Cover Letter Depaul University Cover Letter University Of Dayton Cover Letter University Of Delaware Cover Letter For University Development Cover Letter University Of San Diego Cover Letter University Employment Cover Letter University Entrance Cover Letter Emory University Cover Letter Edinburgh University Cover Letter University Faculty Cover Letter For University Application Cover Letter For University Lecturer Cover Letter For University Professor Cover Letter University Graduate Cover Letter Georgetown University Cover Letter Griffith University Cover Letter University Of Guelph Cover Letter For German University Cover Letter University Harvard Cover Letter Howard University How Write Cover Letter University Binghamton University Cover Letter Help University Housing Cover Letter Hopkins University Cover Letter Cover Letter University Instructor Cover Letter University Internship Cover Letter Indiana University Cover Letter University Of Iowa Cover Letter University Of Illinois Cover Letter For Admission In University Cover Letter For Lecturer In University Cover Letter To Get Into University Cover Letter For Applying In University Cover Letter James Cook University Cover Letter University Kent Cover Letter Korea University Cover Letter University Of Kentucky Cover Letter Kennesaw State University Kingston University Cover Letter Cover Letter University Lecturer Position Cover Letter University Lecturer Cover Letter University Letterhead Cover Letter Leeds University Cover Letter Lehigh University Cover Letter Liverpool University Cover Letter University Of London Cover Letter University Of Leicester Cover Letter University Marketing Cover Letter Monash University Cover Letter Mcgill University Cover Letter Manchester University Cover Letter Miami University Cover Letter Melbourne University Cover Letter Marquette University Cover Letter Michigan University Cover Letter Mcmaster University Cover Letter Macquarie University Cover Letter Northeastern University Cover Letter Northwestern University Cover Letter Nottingham University Cover Letter Newcastle University Cover Letter For New University Graduate Cover Letter For University Application Nz Cover Letter University Of Chicago Cover Letter University Of Washington Cover Letter University Of Kent Cover Letter University Of Toronto Cover Letter University Of Manchester Cover Letter University Of Melbourne Cover Letter University Professor Cover Letter University President Cover Letter University Placement Cover Letter University Postgraduate Cover Letter University Police Officer Cover Letter Princeton University Cover Letter Princeton University Career Services Cover Letter Queen#39s University Cover Letter University Of Queensland Cover Letter University Recruiter Cover Letter University Research Assistant Cover Letter Rice University Cover Letter Ryerson University Cover Letter Research University Cover Letter Resume University Cover Letter Recent University Graduate Cover Letter For University Registrar Cover Letter University Staff Position Cover Letter University Student Cover Letter University Scholarship Cover Letter Stanford University Cover Letter Syracuse University Cover Letter Seattle University Cover Letter Sydney University Cover Letter University Teaching Position Cover Letter University Teaching Assistant Cover Letter University Ta Position Cover Letter To University Admission Cover Letter Temple University Cover Letter University Uk Cover Letter University Of Utah Utrecht University Cover Letter Cover Letter Us University Cover Letter University Usa Cover Letter Virginia University Cover Letter Vanderbilt University Villanova University Cover Letter Victoria University Cover Letter Cover Letter Waterloo University Cover Letter Washington University Cover Letter Warwick University

Potty training the new baby

by Mothership on January 2, 2013

I haven’t had an infant since I last wrote – I am most definitely done with childbearing – but we have acquired a kitten. He’s utterly delightful in every way – playful, affectionate, clever, handsome – except one. He is still young enough to have to stay indoors and that means using a litter tray which is absolutely disgusting. Husband is counting the minutes until we can let him outside although I am feeling some trepidation at the prospect. Our last cat, Burrito, disappeared on a jaunt – I fear eaten by coyotes – and my beloved old boy, Pumpkin, who came with us from England now 9 years ago, died few years after we arrived. I found him dead in the driveway at 9pm on Christmas Eve which rather put a pall on the holiday. At first I thought he must have been run over but now I think he probably ate some poison that was left out for a wild critter, of which there are many in these parts. I’m terribly anxious that something awful will happen to Tabasco and they do say that indoor cats live much longer than outdoor cats although I’ve never actually had one.

So, this debate goes back and forth between me and Husband, me and myself, me and the wall, and in the meantime Tabasco has to stay in until he’s had all his innoculations and the litter tray bloody STINKS and of course only I clean it.

So. I have decided to toilet train him.

Don’t laugh.

Okay, laugh, it’s pretty funny.

I have seen lots of cats on YouTube pooing on the loo so in theory it must be possible, right? I started today by buying the LitterKwitter ™ and a box of cat treats. It is a series of interlocking rings that fit on the toilet, starting with a solid pan (no hole in the center) that you fill with a thin layer of cat litter. The theory is that the cat will get used to jumping up and using it instead of its normal cat litter. Then you use the next step which has a small hole in the middle so the cat gets used to its waste dropping into the bog. THen you increase the hole size with the next seat modification until – tadahh – the cat can crap on its own without the litterkwitter.

We’ll see.

Today I put the ‘red’ ring on (solid) and put Tabasco into it. He thought it was marvellous. He played in there for at least ten minutes, scattering litter all over the bathroom, but he hasn’t actually used it. Yet.

I’ll report back tomorrow, or as soon as we get a *cough* result.

 

{ 5 comments }

1 MsCaroline January 2, 2013 at 5:17 pm

So *that’s * how it’s done! I’ve always wondered. Will be looking forward to hearing your final assessment as to whether the whole process was worthwhile.

2 Mothership January 2, 2013 at 8:39 pm

Ooh! He did a wee in the red pan. RESULT! I’m so proud. He turned his nose up at the cat treat, though. He must have sniffed out that it was secretly a ‘dental’ treat in disguise. I’ll buy a different incentive tomorrow.

3 Emma January 3, 2013 at 2:42 am

I love the name of you new kitten, Tabasco is such a great name.

4 Mtff January 3, 2013 at 8:50 am

Thanks – he’s a ginger as you may have guessed

5 Tamsin January 4, 2013 at 2:25 am

What a brilliant idea! I must try that – having had cats for years living outdoors and in, two of our cats have suffered from bronchitis and are supposed to spend the cold months indoors. Difficult to explain this to them, as they shoot out of doors and windows at every opportunity … and I find myself weighing up the pros and cons – stinky litter trays versus putting angry cats into a small cage to breathe in their antibiotic. This might tip the balance. Good luck, hope that it continues to go well!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: